Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

13.000 i bot for ikke å etterkomme pålegg, sjekket bildører og branntilløp. Dette er noen av overskriftene fra nattes politilogg.

Av Egil M Solberg | 30.03.2024 06:25:30

Type Sted Alder Kjønn Tidspunkt
Orden Haugesund 40-årene Mann 23.05
Tyveri Haugesund 40- og 50-årene Mann 03.42
Brann Stord 03.07

Mann i 40-årene anmeldt for å ikke etterkomme pålegg

En beruset mann i slutten av 40-årene fra Haugesund sentrum fikk seg en kostbar natt da politiet måtte gripe inn. Etter å ha forstyrret roen på et hotell, fikk han pålegg om å dra tilbake til rommet. Men i stedet valgte han å returnere til gatene, og ble senere arrestert for å ignorere politiets pålegg. Han er nå anmeldt og må punge ut med en bot på 13.000 kroner for sine handlinger.

Luskende menn sjekket biler

Klokken 03.42 mottok politiet flere rapporter om to mistenkelige menn som vandret gjennom et nabolag i Haugesund, sjekkende bildører. Etter å ha beveget seg mot nordover, ble de til slutt stoppet av politiet i Spannavegen. Til tross for den mistenkelige oppførselen, ble de to mennene i henholdsvis 40- og 50-årene ikke anmeldt, men fikk pålegg om å forlate området.

Boligbrann på Stord

Klokken 03.07 ble politiet og brannvesenet på Stord kalt til en bolig på Rommetveit etter rapporter om røyk. Etter en utfordrende innsats oppdaget brannvesenet smeltede ledninger. Heldigvis ble skadene begrenset takket være noen smeltede vannrør. En sak er nå åpnet for å undersøke hendelsen nærmere.

Flere nyheter: