Menu
Arkivbilde: E. Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Kvinne utagerte på fest, ferjetur med promille, piruett-oppvisning i Karmsundgata, forulempet politiet, kjøring i narkorus og mange ordensforstyrrelser. det ble en travel natt for politiet.

Av Egil M Solberg | 05.06.2022 09:02:38

Politilogg: Natt til søndag ble travel for politiet, med et trettitalls ordensoppdrag fordelt på flere byområder. Oppdragene inneholdt slagsmål, ordensforstyrrelser, forulemping av offentlig tjenestemann og forstyrrelse av natteroen.

Forulempet politiet i Haugesund

En mann i 30-årene ble anmeldt for brudd på politiets pålegg om å fjerne seg etter en ordensforstyrrelse i Strandgata i Haugesund ved 03.48-tiden.

En annen mann i 30-årene ble anmeldes for ordensforstyrrelse, forulemping og hindring av politiets arbeid i Strandgata ved 03.55-tiden.

Kvinne utagerte på fest

En kvinne i 40-årene ble tatt med av en politipatrulje etter bråk og slagsmål på en privat fest i Sveio i natt. Det var ved 02.30-tiden at politiet opprettet sak for ordensforstyrrelse. Andre fornærmede vurderer også om de skal anmelde forholdet. Hendelsen fant sted i Valevåg ved 02.30-tiden.

Ferjetur med promille

En mann i 50-årene ble stanset kjørende bak rattet på en bil etter tips fra publikum ombord i ferja Arsvågen – Mortavika. Da politiet nådde frem litt før klokken 02 i natt, fremsto mannen som godt beruset. Han ble fremstilt for lege og sak ble opprettet.

Bortvist mann kom tilbake

En sterkt beruset mann som tidligere på kvelden var bortvist, dukket opp igjen i Haugesund ved 00.47-tiden i natt. Denne gang ble han innbrakt arresten etter å ha plaget betjeningen ved en dagligvarebutikk.

Piruett-oppvisning i Karmsundgata

En ung mannlig bilfører ble stanset av politiet etter at han spant rundt i en rundkjøring i Haugesund ved 00.20-tiden. Han ble kontrollert etter å ha en «piruett-oppvisning» i en rundkjøring, beskriver operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt.

Kjøring i narkorus

En bilfører ble stanset av en politipatrulje ved Røyksund på Karmøy ved 23.45-tiden lørdag kveld. Han er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand, og det ble utslag på narkotika. Mannen ble fremstilt for lege, avhørt og dimittert.

Var til sjenanse for andre

En beruset mann i 40-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund lørdag kveld. Mannen oppførte seg dumt og var til sjenanse for andre, opplyser operasjonsleder hos politiet.

Flere nyheter: