Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Fremmed mann tok seg inn i huset, beruset mann låste seg inne, kvinne ruskjørte på Avaldsnes, mann gikk løs på vakter i Haugesund, boligbrann i Kopervik og to tilfeller av promillekjøring.

Av Egil M Solberg | 08.05.2022 06:03:10

Politilogg: Det har vært mange oppdrag å håndtere for politipatruljene på Haugalandet natt til søndag.

Beruset mann låste seg inne

en dagligvarebutikk på Raglamyr måtte ha hjelp av politiet ved 22-tiden lørdag kveld. De hadde da problemer med en beruset mann i 40-årene. Han var aggressiv og hadde låst seg inn på toalettet. Like før hadde han også forsøkt å stjele øl fra butikken. Det skal være snakk om en kjenning for politiet. Han var beruset og vanskelig å forholde seg til.

Ruskjøring på Avaldsnes

En kvinne i 40-årene ble ved midnatt stanset en politipatrulje på Avaldsnes. Hun er godt kjent av politiet fra før og fremsto som ruspåvirket. Nødvendige prøver ble tatt og hun ble anmeldt.

Gikk løs på vaktene

En mann i 20-årene skal ha gått løs på flere vakter ved et utested i Haugesund i natt. Det var ved 00.30-tiden at politiet fikk melding om hendelsen. Mannen selv nekter for at han har slått til vaktene. Politiet fikk kontroll på mannen og fikk han bortvist fra sentrum for resten av natten.

Våknet av ukjent mann i huset

En kvinne våknet ved 01-tiden i natt av lyder fra stuen sin. Da hun sto opp, fant hun en ukjent mann sovende på sofaen. Politiet vekket mannen og tok han med seg i drukkenskapsarresten. Det er snakk om en mann i 20-årene. Han anmeldes for ordensforstyrrelse.

Pustet inn røyk under husbrann

Nødetatene rykket ut etter meldinger om husbrann i Kopervik ved 01.30-tiden i natt. Da nødetatene kom frem hadde en beboer selv slokket ilden, men i prosessen pustet inn mye røyk og blitt dårlig. Vedkommende fikk tilsyn av ambulansepersonell og saken etterforskes av politiet.

Stanset promillekjøring

Ved 02-tiden i natt ble det meldt fra et utested i Haugesund sentrum om at en beruset mann var i ferd med å kjøre fra stedet. Politiet rykket ut og fikk beslaglagt bilnøklene.

Offentlig urinering og bortvisninger

Politiet fikk skrevet ut to bøter for offentlig urinering i natt. Begge tilfellene fant sted i sentrum av Haugesund.

Gjennom natten ble det i tillegg totalt fire bortvisninger.

Promillekjøring i Haugesund

I forbindelse med en promillekontroll i Haugesund søndag morgen, ble en mann i 40-årene tatt for promillekjøring. Sak er opprettet og kjøretøyet måtte bli igjen på stedet. Det var ved 05.30-tiden at mannen ble stanset i Tittelsnesvegen.

Flere nyheter: