Menu
*politi
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Travel natt for politiet

Til pumping på sykehuset, vold mot offentlig tjenestemann, slapp med skrekken og mange bortvisninger. Dette er noen av sakene fra nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 17.04.2022 06:46:54

Politilogg: Flertallet av befolkningen er hemme i påsken og påskeaften var det mange som tok turen ut på byen.

Operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt kan søndag morgen fortelle om mange oppdrag og en travel natt for politipatruljene.

Flere personer ble i løpet av natten overnattingsgjester i drukkenskapsarresten etter diverse ordensforstyrrelser.

Til pumping på sykehuset

En mann i Haugesund var ved 23-tiden så beruset at han ikke lenger var i stand til å ta vare på seg selv. Rutinemessig ble han sjekket opp på legevakten. Derfra gikk turen direkte til sykehuset for pumping. Han sto da i fare for å dø av alkoholforgiftning.

Vold mot offentlig tjenestemann

Ved halv 1-tiden i natt ble en mann i 20-årene bortvist fra bykjernen i Haugesund. Dette pålegg ble ikke fulgt og mannen ble på nytt påtruffet i forbindelse med en ordensforstyrrelse en times tid senere på natten. Denne gang ble han pågrepet. Det var da at han satte seg til motverge og utøvde vold mot politibetjentene. Mannen ble overnattingsgjest i arresten og kan vente seg en anmeldelse.

Slapp med skrekken

En 18 år gammel mann la seg helt flat og beklaget etter at han ble tatt for andre gang i natt. Han ble bortvist, men da politiet påtraff han igjen senere på natten, ville de sette han i arresten. Han ble med til stasjonen, men slapp denne gang med en advarsel.

Ytterligere to bortvisninger

Ved 02-tiden i natt ble ytterligere to menn bortvist fra sentrum av Haugesund. Dette var menn i 20-årene som ikke kunne oppføre seg.

Voksen mann bortvist

Klokka 03.15 i natt ble en beruset mann i 40-årene bortvist fra sentrum av Kopervik. Også han hadde vært involvert i en ordensforstyrrelse.

Flere nyheter: