Menu
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB

Travel julebordsnatt i snøen

Det ble en travel natt for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 03.12.2023 06:48:11

Politiloggen: Fire personer er bortvist fra Haugesund i natt. Det ble også en bortvisning på Stord. Videre er to personer innsatt i arrest i Haugesund for henholdsvis ordensforstyrrelse og forulemping av politi.

Tre menn i slagsmål

Tre menn var involvert i et slagsmål på et utested ved Indre kai i Haugesund like før midnatt og vekterne måtte ha bistand fra politiet. Det var snakk om to menn i 20-årene og en mann i 50-årene. De ble alle bortvist.

Truet vekter i Leirvik

Politiet måtte gripe inn da en mann oppførte seg truende overfor vektere i Leirvik på Stord ved halv-1 tiden i natt. Politiet tok seg til stedet og tok kontroll på personen som da ble bortvist.

Angrep politiet etter forsøk på biltyveri

En mann er pågrepet av politiet etter at han forsøkte å stjele en bil i Sandeid i Vindafjord i natt. Da politiet fant mannen gikk han til angrep. Mistenkte var beruset og ble fremstilt for lege.

Spant rundt på Amanda

Ved 01.30-tiden måtte politiet gripe inn overfor ungdommer som spant rundt på parkeringsplassen ved Amanda storsenter. Opp til 20 biler befant seg på stedet og det var mye støy fra aktiviteten. Politiet bortviste samtlige deltakere.

Gikk løs på politifolk

En mann i 20-årene var voldelig mot andre på et utested ved Indre kai i Haugesund i natt. Det var ved 02-tiden at politiet måtte gripe inn. Ved ankomst gikk han også løs på politifolkene. Han ble dermed anmeldt for trusler og vold mot offentlig tjenestemann, samt at han ble innbrakt drukkenskapsarresten.

Høylytt gaming

Like etterpå måtte politiet sende en patrulje til en adresse utenfor sentrum, hvor det foregikk dataspilling med høyt lydnivå. Det ble klaget både på lyder og skriking.

Mer vold på kaien

Ved 03-tiden i natt ble det igjen meldt om en voldshendelse ved Indre kai i Haugesund. Den aktuelle mannen hadde da gått løs på en vekter. Dermed ble det nok en overnattingsgjest i kjelleren hos politiet i natt.

Mange trafikkuhell på snøen

Nødetatene har gjennom natten måtte rykke ut til fem meldinger om trafikkuhell og utforkjøringer. Det er imidlertid ikke meldt om personskade.

Les mer om nattens trafikkhendelser her…

Flere nyheter: