Menu
*politi
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Kvinne sovnet bak rattet ved Haukås

Ett kjørefelt ble stengt etter et trafikkuhell ved bensinstasjonen på Haukås i Sveio i ettermiddag. En kvinne i 30-årene innrømmet å ha sovnet bak rattet.

Av Egil M Solberg | 12.07.2023 17:17:54

Trafikk: Lokale brannmannskaper rykket ur til stedet sammen med politi og ambulansepersonell.

Ifølge en Twitter-melding fra Brannvesenet og politiet skjedde ulykken klokken 16.35 da en personbil kjørte av veien. Årsaken til ulykken er foreløpig ukjent. Imidlertid antas det at det var ingen alvorlige personskader.

Samtidig opplyser Statens vegvesen, gjennom sin offisielle Twitter-konto, at uhellet skjedde mellom Våg og Førde, like nord for Shell-stasjonen i Sveio.

Som et resultat måtte ett kjørefelt stenges for å lette den pågående nødhjelpsresponsen og sikre både ulykkens involverte og forbipasserende trafikanter.

Stengingen av ett kjørefelt kan føre til mindre forsinkelser og ulemper for bilister som passerer området. Det oppfordres til å være forsiktige, følge trafikkinstruksjoner og vurdere alternative ruter hvis det er mulig.

– Enslig kjøretøy var involvert. Fører sier seg fortumlet, men uskadd. Kun en person i bilen, opplyser Sør-Vest politidistrikt.

En kvinne i 30-årene innrømmet å ha sovnet bak rattet og traff fjellvegen på siden av veien.

– Det ble mindre skader på bilen, som nå står utenfor kjørebanen, opplyser politiet.

Sak opprettes av politiet.

Flere nyheter: