Richarlison scoret to mål mot Newcastle. Foto: Ian Walton / AP Photo / NTB.

Tottenham tilbake på vinnersporet – Richarlison med måldobbel mot Newcastle

Tottenham tok sin første seier på seks kamper med 4-1 over Newcastle i Premier League søndag kveld.

Av NTB | 10.12.2023 19:30:14

Sport: Son Heung-min ble første omgangs store spiller da han først serverte Destiny Udogie, som sendte vertene opp i ledelsen etter en snau halvtime. Deretter spilte han opp Richarlison tolv minutter senere.

Richarlison sendte også Tottenham opp i 3-0 etter en time, mens Son økte ledelsen ytterligere fra straffemerket i sluttminuttene. På overtid satte Joelinton inn Newcastles redusering.

Med fire mål har Richarlison allerede levert bedre enn forrige sesong (tre scoringer).

Tottenham toppet tidligere i høst Premier League etter en råsterk seriestart (åtte seirer og to uavgjort), men det ble brått fulgt opp med en vond rekke på fem kamper uten seier (fire tap). Resultatsvikten har sendt London-laget ned til 5.-plass på tabellen.

Newcastle står med to strake nederlag. I midtuken ble det 0-3 borte mot Everton, og det gjør at det klubben ligger på 7.-plass etter 16 serierunder.

Begge lag har gode muligheter til å klatre de neste rundene. Tottenham møter Nottingham Forest (b), Everton (h) og Brighton (b) i sine tre neste oppgjør, mens Newcastle skal opp mot Fulham (h), Luton (b) og Nottingham Forest (h).