Menu
Et fly fra Qatar Airways fra Doha til Dublin opplevde kraftig turbulens som førte til at tolv personer ble skadet. Illustrasjonsfoto: Michael Probst / AP / NTB

Tolv skadet under turbulens på fly fra Doha til Dublin

Seks passasjerer og seks kabinansatte på et fly fra Doha til Dublin ble skadet under flygningen på grunn av turbulens.

Av NTB | 26.05.2024 22:53:58

Økonomi og næringsliv: Nødetatene var på plass på flyplassen i Dublin da flyet landet like før klokken 13 søndag, melder Sky News. Åtte av de skadede er sendt til sykehus.

Flyplassen opplyste kort til etter at flyet fra Qatar Airways med flynummer QR107 fra Doha landet «trygt som planlagt på Dublin flyplass».

En av passasjerene, Paul Mocc, sa til den irske kringkasteren RTE at han så folk som ble slått i taket, og at mat og drikke fløy overalt.

En annen passasjer, Emma Rose Power, sa til RTE at hun etter turbulensen så at noen av de kabinansatte hadde sår i ansiktet og holdt isposer over.

Ifølge Qatar Airways var det et lite antall av passasjerene som var om bord, som ble skadet i turbulensen. Flyselskapet opplyser at det er satt i gang en etterforskning av hendelsen.

Tidligere denne uken døde en britisk mann på en flygning med Singapore Airlines etter ekstrem turbulens. Mannen skal ha fått hjerteinfarkt. I tillegg ble flere skadet.

Flere nyheter: