Kristian Thorstvedt noterte seg med assist mot Milan. Foto: Gianni Santandrea / LaPresse via AP / NTB.

Thorstvedt-assist da Sassuolo sjokkåpnet mot Milan

Kristian Thorstvedt noterte seg for målgivende da Sassuolo måtte se seg fornøyd med 3-3 hjemme mot Milan i Serie A.

Av NTB | 14.04.2024 17:13:32

Sport: Det tok bare fire minutter før nordmannen serverte Andrea Pinamonti, som sendte vertene i ledelsen.

Sassuolo fortsatte storspillet, og etter bare ti minutter sto det 2-0 signert Armand Lauriente. Ti minutter senere reduserte Rafael Leão for gjestene.

Andre omgang fikk også en fartsfylt åpning da Lauriente økte til 3-1 åtte minutter inn i andre omgang, før Luka Jovic reduserte for Milan igjen.

Dessverre for grønntrøyene holdt ikke seieren hele veien inn da Noah Okafor fikset uavgjort med seks minutter igjen på klokken.

Milan ligger på 2.-plass i ligaen, men er ute av kampen om ligagullet med 13 poeng opp til byrival Inter på tabelltopp.

Sassuolo ligger på sin side på nedrykksplass, men har bare ett poeng opp til Frosinone på trygg plass.