Morten Thorsby bidro med mål og assist da Genoa slo Roma 4-1 torsdag. Her på landslagssamling tidligere i år. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Thorsby med mål og assist i innhopp mot Roma

Morten Thorsby fikk en stor opptur etter en krevende periode med mål og assist som innbytter da Genoa banket Roma 4-1 i Serie A.

Av NTB | 28.09.2023 22:52:30

Sport: Den norske midtbanespilleren ble sendt på banen allerede i det 12. minutt, da Milan Badelj måtte ut med skade. Da ledet hjemmelaget allerede etter scoring av Albert Gudmundsson.

Bryan Cristante utlignet for José Mourinhos gjestelag, men rett før pause leverte Thorsby assist da Mateo Retegui gjorde 2-1.

Gudmundsson satte opp nordmannen, som i sin tur fant målscoreren.

I det 74. minutt nikket Thorsby selv inn 3-1-målet som punkterte kampen. En annen innbytter, Junior Messias, fastsatte resultatet.