Jørgen Strand Larsens klubb Celta fikk sesongens første scoring og første poeng på hjemmebne, men det kom via et komisk selvmål. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Bisarr scoring da Celta fikk sitt første hjemmepoeng

Jørgen Strand Larsen og hans lagkamerater i Celta kunne torsdag feire sesongens første hjemmescoring, men de kunne ta lite av æren for den.

Av NTB | 28.09.2023 22:42:48

Sport: Målet som til slutt ga 1-1 mot Alavés og det første hjemmepoenget var nemlig ene og alene gjestestopper Rafa Marins verk.

I det 35. minutt fikk han ballen midt på egen halvdel. Han så at Iago Aspas var på vei opp i press og spilte blindt bakover til keeper Antonio Sivera – trodde han.

Målvakten sto nemlig langt ute og måtte desperat og forgjeves prøve å ta igjen ballen som forsvant forbi ham og inn i det tomme målet.

Celta-keeper Ivan Villar forsvarte ledelsen med en kjemperedning på Abde Rebbachs hodestøt rett før pause, men i den andre omgangen utlignet Samuel Omorodion i det 73. minutt.

Da spilte Celta med ti mann etter at Luca de la Torre ble utvist med to gule kort. Jørgen Strand Larsen ble byttet ut i det 56. minutt, da Celta fortsatt ledet og hadde 11 mann på banen.

Celta er så vidt over nedrykksstreken med fem poeng på sju kamper. Bare ett av dem er tatt på hjemmebane.