Elisabeth Terland er i målform. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Terland-dobbel reddet Brighton – Román Haug-mål for Liverpool

Elisabeth Terland fortsetter å score i den engelske superligaen i fotball. Søndag berget hun 2-2 for Brighton med to sene mål mot Leicester.

Av NTB | 10.12.2023 17:10:52

Sport: Lena Petermann og Jutta Rantala sendte Leicester opp i 2-0 før Terland reduserte etter 82 minutter. Da var i tillegg Maria Thorisdottir nest sist på ballen.

Sju minutter senere scoret Terland igjen og sikret poengdeling. Brighton er nummer ni i ligaen, mens Leicester er to plasser foran. Guro Bergsvand spilte i Brightons forsvar sammen med Thorisdottir.

Terland er øverst på toppscorerlisten med sju mål på ni kamper denne sesongen. Manchester Citys Khadija Shaw og Tottenham-angriper Martha Thomas følger nærmest med seks nettkjenninger hver.

Terland startet begge Norges kamper i nasjonsligaen nylig.

Sophie Román Haug scoret for Liverpool i 1-1-kampen mot Bristol City søndag. Hun gjorde i sommer overgang fra Roma og står med tre nettkjenninger på sju kamper i serien så langt.

Brighton møter Aston Villa på bortebane neste runde.