Thale Rushfeldt Deila og Molde klarte ikke å ta sine første poeng i gruppespillet av europaligaen i møte med Siofok

Tapsrekken fortsatte for Molde i europaligaen

Moldes håndballkvinner tapte 29-32 mot ungarske Siófok i europaligaen i håndball søndag. Det var moldensernes fjerde strake tap i gruppespillet.

Av NTB | 05.02.2023 17:35:36

Sport: Til pause lå Molde allerede under med seks mål og gikk i garderoben på stillingen 14-20. Etter hvilen startet de norske jentene strålende og scoret omgangens fire første mål.

Moldes målvakt Mathilde Berner Rømer hadde også flere mesterlige redninger. Ledelsen Siófok hadde opparbeidet seg var likevel for stor til å utlikne. Laget fra Ungarn tok alle poengene med hjem.

Thale Rushfeldt Deila ble Moldes toppscorer. 23-åringen, som tok EM-gull med Norge på slutten av fjoråret, scoret sju mål.

Det gjenstår to runder av gruppespillet. Det neste oppgjøret for Molde blir mot Borussia Dortmund førstkommende lørdag. Molde tapte med ett mål mot tyskerne i det forrige oppgjøret.