Wojciech Szczesny måtte av banen i tårer mot Sporting. Foto: Alessandra Tarantino / AP Photo / NTB.

Szczesny av banen i tårer – gjennomgikk medisinsk undersøkelse

Wojciech Szczesny gikk av banen i tårer i det 45. spilleminutt da Juventus vant 1-0 hjemme mot Sporting i kvartfinalen av europaligaen.

Av NTB | 13.04.2023 23:04:04

Sport: Fire minutter før førsteomgangen ble blåst av, slapp Szczesny tårene løs og signaliserte at han måtte byttes ut etter å ha tatt seg til brystet. Mattia Perin kom inn for polakken.

I løpet av andre omgangen skrev Juventus i en oppdatering på Twitter at Szczesny hadde det bra etter å ha gjennomgått en medisinsk sjekk.

Minutter etter klubbens oppdatering sendte også Federico Gatti Juventus i ledelsen. Det ble også kampens eneste mål.

I Tyskland sendte imidlertid tidligere Bodø/Glimt-spiss Victor Boniface Union Saint-Gilloise i ledelsen over Bayer Leverkusen etter 51 minutter. Dessverre for norgesvennen utlignet Florian Wirtz med åtte minutter igjen på klokken.