Jørgen Strand Larsen under EM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Kypros og Norge på AEK arena 13. oktober. Foto: Fredrik Varfjell / NTB.

Strand Larsen-scoring til ingen nytte

Jørgen Strand Larsen utlignet til 3-3 i 2. omgang, men en scoring på overtid gjorde at Athletic Bilbao slo Celta 4-3 i La Liga fredag kveld.

Av NTB | 10.11.2023 23:59:42

Sport: Strand Larsens scoring kom etter 66 minutters spill i 2. omgang.

Celta kunne ha vunnet også, men Iago Aspas bommet på straffesparket til Celta bare sju minutter etter at Strand Larsen hadde utlignet.

Celta ligger tredje sist på tabellen i den øverste divisjonen i Spania, og de hadde ikke marginene med seg i denne kampen heller.

Nevnte Aspas ga Celta ledelsen 1-0 25 minutter ut i 1. omgang, og til pause sto det 2-2.

Gorka Guruzeta scoret sitt andre for kvelden sju minutter på overtid og ordnet tre poeng til hjemmelaget.

Jørgen Strand Larsen ble byttet ut like før slutt.