Jørgen Strand Larsen (t.v.), her i aksjon for Norge med Alexander Sørloth, scoret sitt fjerde mål i La Liga denne sesongen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB.

Strand Larsen med praktheading i nytt tap

Jørgen Strand Larsen utlignet på lekkert vis mot Athletic Bilbao, men Celta Vigo røk på det fjerde strake tapet i den spanske ligaen.

Av NTB | 20.05.2023 19:24:13

Sport: 1-2-tapet plasserer Celta Vigo på 14.-plass på tabellen. Det er fire poeng ned til nedrykk med tre kamper igjen av sesongen.

Den norske spissen scoret fem minutter ut i 2. omgang. Strand Larsen frigjorde seg i feltet, tok tidlig sats og headet ballen i en lekker bue over keeper.

Det var Strand Larsens fjerde mål på 30 kamper for Celta Vigo. 18 av oppgjørene har vært fra start.

Bare tre minutter senere sørget Álex Berenguer for 2-1 med en flott avslutning i det lengste hjørnet.

Iñaki Williams headet hjemmelaget i føringen etter fem minutter.