Menu
Jude Bellingham har tatt et nytt steg i karrieren. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB

Stortalentet fikk melding av Beckham

Den ferske Real Madrid-spilleren Jude Bellingham (20) ble kontaktet av David Beckham etter milliardovergangen.

Av NTB | 04.07.2023 11:13:28

Sport: Bellingham ble i juni den sjuende britiske spilleren som gikk til Real Madrid. Overgangssummen var på omkring 1,2 milliarder kroner.

Bellingham har med det fulgt i fotsporene til spillere som David Beckham, Gareth Bale og Michael Owen. Beckham var kanskje den største britiske profilen som gikk til Real Madrid fra Manchester United i 2003.

– David Beckham sendte meg en kort melding for å ønske meg alt godt, sier Bellingham til nyhetsbyrået PA.

Den tidligere Borussia Dortmund-spilleren sier at han vil prøve å lære av dem som har vært der før ham.

– Det er en av overgangene der alle har sine innspill fra utsiden, så man får høre mange ting. Jeg er ganske god til å filtrere ut det gode fra det dårlige. Så langt har det vært positivt fra eks-spillere, sier Bellingham.

– Jeg vil prøve å ta det med meg og på et tidspunkt kanskje komme i kontakt med dem og høre hvordan de tilpasset seg livet i Spania.

20-åringen forteller også at han så smått er i gang med å lære seg spansk med en app på telefonen.

– Det er i det minste mye enklere enn å prøve å lære tysk. Jeg hadde spansk fram til det niende året på skolen. Åpenbart, sett i ettertid, burde jeg fortsatt med det, sier han.

I Real Madrid har Bellingham fått den tidligere storspilleren og treneren Zinedine Zidanes gamle draktnummer 5. Franskmannen hadde det tallet på ryggen i hele sin periode som spiller i klubben mellom 2001 og 2006.

(©NTB)

Flere nyheter: