Menu
Storhamars Elinore Johansson i duell med Esbjerg Beyza Irem Turkoglu og Henny Ella Reistad under Champions League kampen i håndball for kvinner mellom Storhamar og Esbjerg i Hamar. Foto: Geir Olsen / NTB

Storhamar med braktap mot «norske» Esbjerg: – Vi er dårligere i alt

Storhamar var sjanseløse mot danske Esbjerg og tapte 25-34 i mesterligaen i håndball. Henny Ella Reistad var kampenes dominerende spiller.

Av NTB | 22.01.2023 17:45:21

Sport: – Jeg synes det er forbedring i ganske mye, men vi er dårligere i alt. De er fryktelig gode når de har de beste spillerne sine på banen, sa Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen til Viaplay.

Anført av den norske kvartetten Reistad, Marit Røsberg Jacobsen, Nora Mørk og Vilde Mortensen Ingstad herjet Esbjerg med Storhamar-forsvaret innledningsvis.

Kristine Breistøl er også en viktig brikke for det danske storlaget, men scoret ikke før pause. Hun fikk ett mål i annen omgang.

Det sto 19-11 til det danske storlaget ved pause. Reistad sto for fem mål og Jacobsen fire. Reistad økte til sju mål totalt, mens Jacobsen stoppet på fem. Giftigst hos hjemmelaget vvar Marie Johansson og Anniken Obaidli som begge hadde fem mål.

Det var Esbjergs niende seier, mens Storhamar bare har vunnet tre av kampene og tapt ni. I bortekampen tapte Storhamar med ti mål så sånn sett var det en liten forbedring. Storhamar kjemper om sjetteplassen i gruppen som gir omspillsplass om å komme til kvartfinale.

(©NTB)

Flere nyheter: