Storhamar slo Sparta med god margin lørdag. Her er Patrick Thoresen fra en tidligere kamp. Foto: Lise Åserud / NTB

Storhamar knuste Sparta – Oilers slo Stjernen etter forlengning

Storhamar tok viktige poeng i toppstriden da de tok en overlegen 7-1-seier over Sparta i eliteserien i ishockey lørdag.

Av NTB | 18.02.2023 18:35:41

Sport: Et mål fra Maksims Ponomarenko i første periode holdt Sparta inne i kampen, men med fire mål i 2. periode og ett til i tredje, ble det til slutt stortap for klubben fra Sarpsborg.

Dermed rykker Storhamar opp på andreplassen i eliteserien, poenget bak ledende Stavanger Oilers. Sparta er på tredjeplassen, tre poeng bak Storhamar.

Det var imidlertid ikke den eneste storseieren i eliteserien lørdag. Frisk Asker ga seg like før det ble tosifret da de vant 9-3 hjemme mot Grüner.

Frisk forblir dermed på sjetteplassen i eliteserien, 18 poeng bak ledende Oilers.

Det ble langt mer spennende i Fredrikstad da nevnte Oilers måtte ut i forlenging for å slå Stjernen. Amerikanske Daniel Thomas Kissel scoret det siste i kampen som endte 4-3 til Stavanger-laget.