Sverre Rønningen ble matchvinner for Storhamar mot Stjernen. Bildet er fra en kamp mot Stavanger Oilers i april. Foto: Carina Johansen / NTB

Storhamar kjempet seg til seier i serieåpningen

Sverre Rønningen avgjorde i siste periode da Storhamar slo Stjernen 3-2 på hjemmeis i åpningsrunden i eliteserien i ishockey.

Av NTB | 17.09.2023 19:32:38

Sport: Dermed endte det med favorittseier til gultrøyene etter at Stjernen hadde tatt ledelsen i den første perioden.

Stjernen vant skuddstatistikken 23-20 og var ordentlig med i kampen mot forrige sesongs finalist i NM-sluttspillet.

Martin Rønnild utlignet kjapt etter at Jonathan Hafsmoe hadde sendt gjestene foran. Det sto 1-1 etter første periode og 2-2 etter andre periode, der Jacob Berglund (Storhamar) og Stian Hansen (Stjernen) scoret målene.

Avgjørelsen falt tolv minutter før slutt. Rønningen fikk pucken fra Rønnild, rundet keeper Preben Arntsen og satte 3-2-scoringen.