Menu
Partileder Jonas Gahr Støre sammen med Hadia Tajik og avtroppende nestleder Bjørnar Skjæran under landsmøtemiddagen til Arbeiderpartiet fredag kveld. Foto: Marius Helge Larsen / NTB

Støre til Tajik: – It ain’t over

Partileder Jonas Gahr Støre takket Hadia Tajik for innsatsen som nestleder i Arbeiderpartiet. – It ain't over, det er ikke ferdig, sa partilederen.

Av NTB | 05.05.2023 22:24:24

Politikk: – Jeg vil takke deg for å ha vært nestleder og sentralstyremedlem. I de gamle ukebladene sto det: «fortsettelse følger», sa Støre i talen på landsmøtemiddagen fredag kveld.

Støre ble tidligere på dagen gjenvalgt som partileder, mens Tajik for ett år siden måtte gi seg som nestleder etter bråket rundt pendlerboliger. I opptakten til landsmøtet har Tajik blitt lansert som både nestleder, statsråd og sentralstyremedlem.

Foreløpig har 39-åringen ikke nådd helt dit. Mens hun er blitt vraket til de to første postene, har ikke Støre lukket døren helt for et regjerings-comeback, skriver VG.

Støre var imidlertid raus med rosen av stortingsrepresentanten fra Rogaland.

– Du var arbeidsminister i min regjering. Du leverte gjennomslag og hadde en handlingskraft som jeg mener er nesten uten sidestykke, sa Støre ifølge VG.

Han sa at han gleder seg til å jobbe sammen med henne videre.

Hadia Tajik var arbeids- og inkluderingsminister i Støres regjering fra oktober 2021 til mars 2022.

(©NTB)

Flere nyheter: