Menu
Basilio Ndong går til rumensk fotball. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Start-spiller solgt til rumensk klubb

Start-spiller Basilio Ndong (24) forlater kristiansandsklubben til fordel for spill i rumenske Universitatea Craiova.

Av NTB | 25.01.2023 14:45:10

Sport: Start bekrefter overgangen på sine nettsider onsdag.

– Jeg ønsker å takke alle Starts supportere, og alle som jobber i klubben, for tiden jeg har vært her. Alle har villet meg godt, og jeg har følt meg hjemme fra den første dagen jeg kom hit, sier Ndong.

– Universitatea Craiova er en stor klubb, og dette er en viktig avgjørelse for meg, legger han til.

Ndong kom til Start i september 2021 på en låneavtale fra belgiske KVC Westerlo. Låneavtalen strakte seg ut 2021, med mulighet for permanent overgang, og i november i fjor forlenget Ndong kontrakten fram til sommeren 2024.

I alt har Ndong spilt 37 kamper for Start. Han har også flere A-landskamper for Ekvatorial-Guinea, blant annet i Afrikamesterskapet.

(©NTB)

Flere nyheter: