Menu
Zakaria Sawo reddet uavgjort for Start. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Start reddet uavgjort i storkampen mot Kristiansund – Jerv avga poeng i Kjønø-debuten

Kristiansund så lenge ut til å stikke av gårde med tre poeng, men måtte til slutt ta til takke med 1-1 hjemme mot Start i 1. divisjon lørdag ettermiddag.

Av NTB | 05.08.2023 17:04:32

Sport: KBK ligger likevel på 4.-plass på tabellen og er for virkelig med i kampen om opprykk. Start fortsetter to plasser bak.

Det skulle ta 39 minutter før toppscorer Benjamin Stokke sendte vertene i ledelsen. Spissen ble spilt gjennom av Marius Broholm og prøvde å legge ballen 45 grader inn til Snorre Strand Nilsen, men ballen traff Vito Wormgoor og spratt tilbake til Stokke, som banket inn scoringen på returen.

Målet var Stokkes 11. denne sesongen. Kristian Lien følger med ti mål, men han har også gjort overgang fra Mjøndalen til nederlandske Groningen, og vil dermed ikke kunne notere seg med noen flere scoringer i 1. divisjon denne sesongen.

Tre minutter før full tid satte imidlertid Zakaria Sawo en stopper på KBK-festen da han headet inn utligningen på et innlegg fra Henrik Robstad.

I Mjøndalen sikret bruntrøyene tre nye poeng da de banket Hødd 3-0 på hjemmebane. Dermed klatrer de opp til 9.-plass.

Jerv gikk derimot på en smell da de tok imot Moss i trener Eirik Kjønøs trenerdebut. Cláudio Braga sendte gjestene i ledelsen etter 17 minutter, men ti minutter før full tid reddet Samuel Pedro ett viktig poeng da han utlignet for vertene.

(©NTB)

Flere nyheter: