Menu
Lars Bohinen har forsterket på keeperplass med Isak Pettersson. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Stabæk hentet Sandberg-erstatter

Svenske Isak Pettersson er klar for eliteserieklubben Stabæk på en avtale ut året. Han erstatter landsmann Marcus Sandberg, som har signert for HamKam.

Av NTB | 31.01.2023 16:07:56

Sport: 25 år gamle Pettersson har spilt for franske Toulouse de to siste årene, men det har ikke blitt så mye spilletid som ønsket. Nå skal han prøve lykken i eliteserien for Stabæk, opplyser klubben på sine nettsider.

– Det er kult å være på plass og kjenne på ordentlig vinter igjen. Det føles bra å være her, og jeg gleder meg til å bli kjent med lagkameratene, sier Pettersson.

Han ble kåret til årets keeper i Allsvenskan i 2018 og 2019.

– Jeg har væt i Frankrike i to år, men har ikke spilt så mye som jeg ønsket. Jeg har blitt en bedre keeper i løpet av tiden i Frankrike, men jeg vil komme inn i det igjen og få følelsen av å spille kamper. Da Stabæk tok kontakt, kjentes det veldig bra. Jeg har pratet med folk som kjenner klubben, og førsteinntrykket har vært veldig bra, sier Pettersson videre.

(©NTB)