Menu
Nick Dineen er klar for Stavanger Oilers. Amerikaneren kommer til klubben etter å ha blitt fristilt fra Lillehammer IK. Foto: Geir Olsen / NTB

Spillerflukten fortsetter i Lillehammer – Dineen klar for Oilers

Den økonomiske krisen fortsetter å få konsekvenser for Lillehammer Ishockeyklubb. Nå har kaptein Nick Dineen signert for Stavangers Oilers.

Av NTB | 04.01.2023 11:05:01

Sport: Den 33-år gamle spilleren har spilt for Lillehammer siden 2017/2018. Nå har han skrevet på en avtale som vil holde han i Oilers ut sesongen, bekrefter klubben på sine nettsider.

– Jeg ønsker å komme til Stavanger og bidra med det jeg har på et allerede sterkt lag. Etter å ha spilt lenge i ligaen sier det seg selv at drømmen om å vinne noe er sterk. Det begynner med hver enkelt kamp, men handler selvsagt også om titler og mesterskap. Oilers er i en posisjon hvor de sloss om dette hver eneste sesong, sier Dineen.

Oilers sportssjef Pål Higson er overbevist om at den nye signeringen vil styrke laget i siste del av sesongen.

– Dineen er av de beste toveis-centerne i ligaen og sterk i droppsirkelen. Han er en kriger med en voldsom arbeidskapasitet som knapt har stått over en kamp siden han kom til Norge. Han bidrar også til ytterligere dybde på centerplass, som igjen gjør det enklere å komponere effektive rekkekombinasjoner, sier han.

Lillehammer har store økonomiske problemer. Flere spillere har forsvunnet fra klubben den siste tiden.

(©NTB)

Flere nyheter: