Real Sociedad-spillerne feirer 2-0-målet til Ander Barrenetxea. Foto: Alvaro Barrientos / AP / NTB

Sørloth involvert i scoring da Real Sociedad slo Real Madrid

Real Sociedads Alexander Sørloth var delaktig i ballvinningen som ga laget det første målet mot Real Madrid, som fikk én spiller utvist. Kampen endte 2-0.

Av NTB | 03.05.2023 00:54:12

Sport: Det første målet kom etter to minutter i andre omgang i seriekampen, som ble spilt i San Sebastián tirsdag kveld.

Sørloth presset forsvarer Éder Militão til å sende en dårlig pasning bakover i banen mot målvakt Thibaut Courtois, og Takefusa Kubo kunne sørge for 1-0 til hjemmelaget.

Etter 61 minutter av kampen fikk Real Madrids Dani Carvajal gult kort for taklingen av Aihen Muñoz. Med ett gult kort fra tidligere i kampen måtte han dermed se resten av oppgjøret fra tribunen.

Med fem minutter igjen av ordinær tid kunne Ander Barrenetxea sette inn 2-0 til Real Sociedad.

Sørloth og lagkameratene ligger nå på fjerdeplass og siste mesterligaplass i La Liga, men har en grei margin på åtte poeng ned til Villareal på femteplass. Real Madrid innehar andreplassen. Laget ligger hele 14 poeng bak serieleder Barcelona, som vant 1-0 over Osasuna tidligere tirsdag.