Alexander Sørloth greide ikke hjelpe Real Sociedad til seier søndag. Foto: Rodrigo Freitas / NTB

Sørloth-innhopp i uavgjort for Real Sociedad

Alexander Sørloth kom inn da Real Sociedad jaktet seier mot Mallorca, men i stedet tapte laget terreng i kampen om topp fire med 1-1 i La Liga søndag.

Av NTB | 12.03.2023 17:44:12

Sport: Sørloth står med ni nettkjenninger denne sesongen og har bidratt til at klubben kjemper om å bli blant de fire beste som får spille mesterligafotball neste sesong.

Søndag måtte han starte kampen på benken, og etter tre minutter sendte Carlos Fernandez laget i ledelsen.

Etter 50 minutter utlignet Lee Kang-in for Mallorca, og etter 63 minutter ble Sørloth kastet inn.

Trønderen greide imidlertid ikke å hjelpe laget til seier, og de måtte ta til takke med uavgjort. Sørloth står uten scoring på de fire siste seriekampene.

Laget fra San Sebastian ligger på fjerdeplass med fire poeng ned til Betis på femte.

Neste kamp er mot Elche på hjemmebane, før det venter en landslagspause.

Der er ganske sikkert Sørloth en del av den norske landslagstroppen som skal møte Spania og Georgia i EM-kvalifisering.