Menu
Casemiro tok til tårene da han ble utvist mot Southampton. Foto: Jon Super / AP Photo / NTB.

Casemiro så rødt da United avga poeng mot tabelljumboen: – Uheldig

Manchester United har fått det tøft i ligaen i det siste og klarte heller ikke å overliste tabelljumbo Southampton på hjemmebane. Kampen endte 0-0.

Av NTB | 12.03.2023 17:44:04

Sport: Manchester Uniteds håp om å klatre opp i tittelkampen begynner dermed å svinne hen. Rødtrøyene har elleve poeng opp til byrival Manchester City på 2.-plass og 16 poeng opp til serieleder Arsenal. United har riktignok én kamp mindre spilt.

– Det burde vært en kamp vi vant, men spillet endret seg da vi mistet en mann, sa David de Gea til Sky Sports og fortsatte:

– Vi prøvde vårt beste for å score, men det var vanskelig. De hadde noen sjanser, men vi viste god lagmoral og sto imot. Vi må ta poenget og fortsette.

Vertene fikk alt annet enn en optimal første omgang på Old Trafford. Både Marcus Rashford og Wout Weghorst hadde bommet på to store sjanser, før Casemiro satte inn en grisetakling på Carlos Alcaraz.

Anthony Taylor viste først brasilianeren det gule kortet, men etter en sjekk på VAR-skjermen ble Casemiro sendt i dusjen allerede etter 33 minutter.

Det betyr at «De røde djevlene» må klare seg uten midtbanespilleren de neste fire kampene ettersom det er hans andre røde for sesongen.

I den perioden venter Fulham hjemme (FA-cupen), Newcastle borte, før to strake hjemmekamper mot Brentford og Everton.

Etter hvilen tok Southampton styringen og skapte flere store sjanser, men heller ikke gjestene fikk ballen i mål. Mohamed Elyounoussi forble ubenyttet reserve for bortelaget.

I siste seriekamp fikk United rundjuling av erkerival Liverpool da de tapte 0-7 på bortebane. I mellomtiden har de imidlertid slått spanske Betis 4-1 hjemme i europaligaen.

– Casemiro var uheldig. Han prøvde å ta ballen, men foten kom for høyt opp. Jeg synes at dommerne må være mer konsekvente. Noen ganger viser de rødt kort og noen ganger ikke, sa keeperen.

– Det kommer til å bli tøft, han er en god spiller. Vi kommer til å savne ham i fire kamper, men vi har en stor tropp. Vi har spillere som kommer fra benken og som gjør det bra, sa De Gea.

(©NTB)

Flere nyheter: