Menu
Sophie Elise og Fetisha Williams har foreløpig ikke inngått en ny medieavtale, opplyser Kampanje. Foto: Terje Pedersen / NTB

Sophie Elise slipper ny podkast

Sophie Elise og Fetisha Williams er klare med en ny podkast etter bruddet med NRK.

Av NTB | 08.03.2023 09:45:27

Kultur og underholdning: Sophie Elise og Fetisha Williams har foreløpig ikke inngått en ny medieavtale, opplyser Kampanje. Men duoen er klar for å lansere en ny podkast torsdag 16. mars.

«Klar for ny podkast med meg og Fetisha? Nå kan vi endelig fortelle alt», skrev influenseren i et innlegg på Instagram tirsdag.

Kampanje har tatt kontakt med daglig leder i Sophie Elises managementselskap Nora Collective, Petter Hansen Wahlen. Han forteller at den nye podkasten publiseres på en åpen RSS neste uke.

Det betyr at den i utgangspunktet kan plukkes opp av alle podkast-apper.

Det var i forrige uke at influenseren avsluttet samarbeidet med statskanalen. Begge partene viste til strid om den øvrige kommersielle virksomheten til influenserne.

NRK har den siste tiden gått gjennom samarbeidet om podkasten. Det skjedde etter at Sofie Steen Isachsen (28), kjent som Sophie Elise, publiserte og senere slettet et bilde av seg selv og en annen influenser som holdt en pose med noe hvitt i. Det er ikke kjent hva som var i posen.

(©NTB)

Flere nyheter: