Menu
Det blir ingen Ole Gunnar Solskjær å se i Besiktas. Foto: Francisco Seco / AP / NTB

Solskjær ryktet til Besiktas – så presenterte klubben Van Bronckhorst som ny trener

Bare en snau time etter at ESPN meldte at Besiktas ønsket Ole Gunnar Solskjær som deres nye trener, presenterte klubben Giovanni van Bronckhorst som ny sjef.

Av NTB | 05.06.2024 18:23:17

Sport: Klubben skriver på X at nederlenderen tar over som ny trener fra neste sesong.

Van Bronckhorst har tidligere ledet klubber som Feyenoord, Guangzhou og Rangers.

Tidligere onsdag ettermiddag meldte ESPN at Ole Gunnar Solskjær skulle ta over Besiktas. En avtale var ikke inngått, men ifølge ESPNs kilder nærmet det seg.

Istanbul-klubben har vært uten fast hovedtrener etter at portugisiske Fernando Santos mistet jobben i april. Sesongen endte med en skuffende sjetteplass i hjemlig liga.

Solskjær har stort sett holdt seg utenfor rampelyset siden han måtte forlate jobben som manager i Manchester United i 2021. Han har vært ryktet til å overta en rekke klubber, men har brukt god tid på å velge sin neste arbeidsgiver.

51-åringen tok over Manchester United som midlertidig manager i desember 2018. Nordmannen ledet klubben til flere gode resultater og beholdt jobben i nesten tre år.

Han har tidligere vært hovedtrener i Cardiff og Molde. Han noterte seg for 366 kamper for Manchester United som spiller mellom 1996 og 2007.

(©NTB)