Menu
Markus Solbakken er i god form. Foto: Carina Johansen / NTB

Solbakkens landslagskrav til sønnen: – Må steppe opp

Landslagssjef Ståle Solbakken likte toppkampen mellom Viking og Bodø/Glimt, men mener sønnen Markus må opp ytterligere et hakk til for å være landslagsaktuell.

Av NTB | 07.08.2023 13:14:38

Sport: Solbakkens 23 år gamle sønn var banens beste mot Bodø/Glimt søndag og scoret et nydelig mål da laget hans vant 3-2.

Den italienske Serie B-klubben Pisa var på plass på tribunen og er i forhandlinger med Viking om et kjøp av Solbakken junior.

– Han har hatt en veldig god sesong og vært stabil, kanskje uten pangkampene, men det hadde han i går (søndag). Midtbanen på landslaget bekymrer meg ikke. På den indre treeren der har vi mye å velge i. Så han (Markus) skal steppe opp ytterligere et hakk (for å være aktuell), sier Solbakken til NTB på spørsmål om sønnens mulighet til å bli innkalt på A-landslaget.

Landslagssjefen var ringside søndag under oppgjøret mellom Viking og Bodø/Glimt.

– Det var en superkamp med to veldig gode lag og høyt tempo. Slik var også Brann mot Viking forrige helg, sier Solbakken.

Norge spiller to landskamper i september. En av disse (mot Georgia) inngår i EM-kvalifiseringen. Der er det norske laget veldig på etterskudd etter fire poeng på de fire første kampene av seks.

(©NTB)

Flere nyheter: