Menu
Demens, pensjonist, eldre Foto: Mario Wallner / Pexel

Søker kandidater til Demensprisen

Nasjonalforeningen i Rogaland ønsker tips om kandidater til Demensprisen 2023. Nasjonalforeningen ønsker tips om aktuelle kandidater som gjør en særlig innsats innen demensomsorg.

Av tomas | 28.03.2023 13:02:36

Helse: Nasjonalforeningen i Rogaland ønsker tips om kandidater til Demensprisen 2023. Nasjonalforeningen ønsker tips om aktuelle kandidater som gjør en særlig innsats innen demensomsorg.

Kriterier for prisen:

  • Demensprisen er en honnør til en innsats utenom det vanlige. Det kan være enkeltindivider som gjør et stort uformelt og frivillig arbeid i det stille, eller offentlig virksomhet som gjennom sitt virke fremviser nytenkning og engasjement på en respektfull og inkluderende måte som kommer både demenssyke og pårørende til gode, for eksempel et dagtilbud eller en sykehjemsavdeling tilrettelagt for personer med demens.
  • Prisen kan ikke tildeles egne og nåværende tillitsvalgte i Nasjonalforeningen.
  • Demensprisen skal gå til en «hverdagshelt» som kan være en enkeltperson, en gruppe mennesker eller en enhet som for eksempel en institusjon, et dagsenter eller en avdeling.

Vinneren av prisen får et bilde illustrert av Inger Dale Flatebø.

Tips om aktuelle kandidater med begrunnelse sendes til:
Nasjonalforeningen, Fylkeskontoret for Rogaland, Torgveien 15 A, 4016 Stavanger eller e-post: rogaland@nasjonalforeningen.no

Flere nyheter: