Novak Djokovic gikk videre tross skadetrøbbel. Foto: Jean-François Badias / AP / NTB

Småskadd Djokovic klar for kvartfinale i Paris etter kruttsterk redningsaksjon

En skadeplaget Novak Djokovic var kraftig på defensiven mot 23.-seedede Francisco Cerundolo i Roland-Garros-turneringen, men slo tilbake i en thriller av en kamp.

Av NTB | 03.06.2024 21:03:29

Sport: Verdenseneren løste til slutt kvartfinalebillett med sifrene 6-1, 5-7, 3-6, 7-5, 6-3. Maratonkampen varte i hele fire timer og 39 minutter.

Djokovic slet åpenbart med knevondt underveis i kampen, men bet smertene i seg og snudde 1–2 i sett til seier og avansement.

Serberen er klar for sin 15. strake kvartfinale i Roland-Garros-turneringen. Seieren mandag var hans 370. i Grand Slam-sammenheng.

25 år gamle Cerundolo fra Argentina spilte periodevis meget god tennis og la press på sin langt mer meritterte motstander.