Målpoeng, men likevel ble det tap for Mats Zuccarello og hans Minnesota Wild. Det er dårlig nytt i jakten på plass i NHL-sluttspillet. Foto: Pontus Höök / NTB

Sluttspilljagende Wild med skuffende tap – Zuccarello med assist

Minnesota Wild klarte ikke å hamle opp med topplaget Colorado Avalanche i en viktig kamp i jakten på sluttspill. Wild tapte 2-5 tross en Zuccarello-assist.

Av NTB | 05.04.2024 05:13:03

Sport: To jevnspilte perioder ga spenning helt fram til de siste 20 minuttene i Minnesota. På stillingen 2-3 hadde Mats Zuccarello og hans Wild alt å spille for.

Dessverre for nordmannen ble Avalanche kneppet for sterke i nattens kamp. Scoringer fra Nathan MacKinnon og Mikko Rantanen punkterte kampen i tredje periode.

Zuccarello noterte seg for ett målpoeng på 2-3-scoringen, han hadde en assist på målet til lagkamerat Declan Chisholm.

Tapet er ikke godt nytt for Minnesota Wild, som foreløpig er utenfor sluttspillsplassene. Med sju kamper igjen er de avhengige av sterke resultater i de resterende kampene.

Zuccarello fikk 21 minutter og 9 sekunder på isen.