Kylian Mbappé fant nettmaskene to ganger, men det holdt ikke til PSG-poeng. Foto: Michel Euler / AP / NTB

Slurv straffet PSG – tapte tross Mbappés måldobbel

Paris Saint-Germain gikk på sesongens første nederlag i 2-3-kampen hjemme mot Nice. Kylian Mbappé scoret to ganger til ingen nytte.

Av NTB | 15.09.2023 23:12:30

Sport: Resultatet betyr at PSG har avgitt poeng i tre av klubbens fem første Ligue 1-kamper under Luis Enrique. Det er ikke akkurat en knallstart på spanjolens trenerliv i den franske hovedstaden.

Terem Moffi tok Nice i ledelsen etter en halvspilt omgang. Han fikk muligheten som følge av Mbappés slurvete balltap på egen banehalvdel.

Storscoreren gjorde opp for seg med en utsøkt avslutning til 1-1 åtte minutter senere.

Nice var svært gode for kvelden og kom til flere gode sjanser på Parc des Princes. Tidlig i andre omgang sendte Gaëtan Laborde gjestene tilbake i føringen etter en småheftig kontring, og Moffi la på til 3-1 med et lavt skudd et snaut kvarter senere.

I sluttminuttene tente Mbappé et poenghåp, men det kom ikke mer fra PSG etter volleymålet.

Til uken skal Paris-laget i gang i Champions League. Der blir tyske Borussia Dortmund motstander i egen stue.