Harry Kane fant igjen nettmaskene for Bayern München i toppkampen mot Leverkusen. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB

Kane scoret igjen – seieren glapp for Bayern

Harry Kane stanget inn sitt fjerde Bundesliga-mål på like mange kamper da Bayern München ble holdt til 2-2 av Leverkusen.

Av NTB | 15.09.2023 22:42:30

Sport: Den engelske storscoreren brukte hodet til å ta Bayern i ledelsen etter sju minutter. For første gang siden Miroslav Klose i 2007 har en nysignering hatt så god uttelling for klubben i sine fire første ligakamper.

Scoringen var Kanes 300. som seniorspiller på klubbnivå, melder Opta. Han gjorde ikke stort mer ut av seg i toppkampen og ble byttet ut i sluttfasen. Fra benken så den tidligere Tottenham-spissen sitt nye lag på godt og vondt.

Først bredsidet Leon Goretzka inn 2-1, men langt ut i overtiden utlignet Exequiel Palacios fra straffemerket. Leverkusen fikk muligheten etter en VAR-sjekk, og dommeren trengte ikke tenke lenge på å slå ned på Alphonso Davies’ felling av Jonas Hofmann.

I de siste overtidssekundene jublet Bayern-fansen vilt da Dayot Upamecano satte ballen i mål, men han ble avvinket for offside.

Et pent frispark fra Álex Grimaldo ga Leverkusen 1-1-målet etter litt over en halvspilt første omgang.

Uavgjort betyr at Leverkusen topper tabellen med ti poeng og er foran Bayern på bedre målforskjell.