Menu
Taylor Swift startet europaturneen sin i Paris i forrige uke og spilte siste konsert der søndag. Nå er Stockholm neste stopp. Foto: Lewis Joly / AP / NTB

Slipper siste bunke Taylor Swift-billetter til Stockholm-konsertene

Etter å ha sett over produksjonen på plass i arenaen, slipper arrangøren flere billetter til Taylor Swift-konsertene i Stockholm 17. til 19. mai.

Av NTB | 13.05.2024 16:59:32

Kultur og underholdning: Det er ifølge Live Nation Sweden snakk om «et begrenset antall billetter» som ble lagt ut for salg mandag, melder TT.

Taylor Swift skal opptre på Friends-arenaen i Solna i Stockholm førstkommende fredag, lørdag og søndag.

Rundt 200.000 billetter er solgt til de tre konsertene. I forrige uke droppet man en tidligere kritisert policy om at bare den som hadde bestilt billetten, kunne løse den inn i døren.

Det forventes mange tilreisende fans, såkalte swifties. Ikke bare fra Sverige, men hele verden. AP skrev nylig at rundt 10.000 amerikanere er å finne blant publikum. Blant årsakene er at konsertbillettene er blitt svært dyre i USA.

Swifts europaturné startet i Frankrike med fire konserter i La Défense-arenaen i Paris, der hun spilte fire kvelder – den siste søndag kveld. Da var kjæresten Travis Kelce på plass blant tilskuerne sammen med blant andre Gigi Hadid og Bradley Cooper. Neste stopp er Stockholm.

(©NTB)

Flere nyheter: