Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten for politiet

Trafikkulykker, slagsmål, ordensforstyrrelser, vannlekkasje, brannmeldinger og promillekontroll.

Av Egil M Solberg | 26.08.2023 09:22:49

Politilogg: Det har ikke manglet på oppdrag for politipatruljene på Haugalandet og i Sunnhordland fredag kveld og natt til lørdag.

20.41: Det ble meldt om en trafikkulykke i Strandgata i Haugesund. Mannskaper fra Haugesund brannstasjon rykker ut. Det er ikke meldt om personskade og partene skrev skademelding og gjorde opp seg imellom uten behov for politideltakelse.

22.44: Det ble meldt om et slagsmål mellom to menn i Odda. Fornærmede var slått ned og bevisstløs en kort periode. Fornærmede er fraktet til Odda sykehus. Politiet har vært i samtale med fornærmede.

23.10: En bil kjørte inn i en fjellvegg ved ferjekaien på Sandvoll. Fører var alene i bilen og uskadd. Politiet rykket ut og vedkommende fikk da sitt førerkort tatt i beslag. Politiet oppretter sak på forholdet.

23.22: På E134 ved grensa mellom Vindafjord og Etne ble en moped stoppet for kontroll av en politipatrulje. Fører hadde ikke gyldig førerkort. Vedkommende ble avhørt og sak opprettet.

23.36: Politiet fikk inn melding om trafikkuhell i Bogsundvegen i Erfjord i Suldal kommune. En lett motorsykkel hadde veltet med to personer på. Den ene personen var lettere skadd, med mulig brudd i en arm. Begge ble kjørt til Haugesund sykehus for en sjekk. Politiet oppretter sak.

01.40: Det ble meldt om vannlekkasje i Storhaugvegen utenfor Leirvik.  Mannskaper fra Leirvik rykker ut for å bistå .

01.49: En automatisk brannalarm ble utløst i Fjordavegen ved Sørfjorden utenfor Odda i Ullensvang. Brannvesenet rykker ut fra Utne stasjon.

03.06: Da fikk politiet melding om et slagsmål på Indre kai i Haugesund. Slagsmålet kom i stand på bakgrunn av usaklig ordbruk. En mann i 20-årene vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse for hendelsen og bortvist fra sentrum. Mannen vil også bli anmeldt for skadeverk etter at han kastet noen bilskilt ut i sjøen fra Indre kai.

03.51: En mann i 20-årene vil bli anmeldt av politiet etter at han slo til en annen i ansiktet i Torggata i Haugesund. Mannen ble i tillegg bortvist fra Haugesund sentrum.

10.30: Lørdag formiddag har politiet gjennomført promillekontroll i sentrum av Haugesund. 165 bilførere er kontrollert, men det ble ingen utslag.

Flere nyheter: