Menu
Illustrasjonsbilde: NTB

Slik ble natten for politiet

Brann kan være påsatt på Karmøy, joik i Skudeneshavn, to rådyr skadd på Haugalandet i natt og full mann forsvant på Stord. Dette er noen av sakene politiet har måtte ta seg av i natt.

Av Egil M Solberg | 11.04.2021 08:17:27

Politiloggen: Vaktsjef Herman Emil Eilerås på politistasjonen i Haugesund kan fortelle om en relativt rolig natt til søndag, men ikke helt uten hendelser.

Rådyr skadd i Haugesund

Ved 21-tiden lørdag kveld ble det meldt om et skadet rådyr i Lunaveien på Solvang i Haugesund. Det er ukjent hvordan dyret er blitt skadet, men viltnemnda ble sendt ut til stedet for å ta seg av dyret.

Sammenstøt i Austmannavegen

Ved 22-tiden ble det meldt om trafikkuhell i Austmannevegen sør i Haugesund. Her var det to biler som hadde støtt sammen. Det skal være snakk om mulig brudd på vikeplikt. Bilførere skrev skademelding, det ble ingen personskade eller politisak.

Conteinerbrann kan være påsatt

Politiet prøver nå å finne ut av om en brann i Skudeneshavn var påsatt. Ved 22.30-tiden lørdag kveld rykket brannvesenet og politi ut til Syrevegen der det var brann i en container utenfor en butikk. Det var spredningsfare til en båt like ved, men brannvesenet fikk raskt kontroll.

Joiket i trappa

En eldre mann bosatt i Kaigata i Skudeneshavn kontaktet politiet like over midnatt. En forvirret mann satt da i trappeoppgangen til boligen og joiket. Politiet besøkte stedet og fikk mannen med seg til legevakten der helsevesenet overtok mannen. Det skal være snakk om en lokal mann som har vært en gjenganger i politiloggen i senere tid. Det skal være snakk om psykiatri.

Lett MC kjørte på rådyr

Fører av en lett MC kom uskadet fra sammenstøtet med et rådyr på Karmøy ved 01-tiden i natt. Sammenstøtet fant sted i Torvastadvegen ved Bø ungdomsskole vest for rundkjøringen. Fører greide ikke å svinge unna da rådyret kom hoppende ut i veien. Rådyret brakk begge bakbena i sammenstøtet og ble tatt hånd om av viltnemnda. Gutten på motorsykkelen kunne kjøre fra stedet etter hendelsen.

Full mann som forsvant

Det var ved 05.30-tiden søndag morgen at politiet fikk inn melding fra en bensinstasjon om at de hadde fått på besøk en sterkt beruset mann. Han var såpass omtåket at betjeningen ikke klarte å få noe kontakt med han. Før politiet dukket opp, kviknet plutselig mannen til og forsvant. Politipatruljen søkte etter mannen i området uten å finne han.

Flere nyheter: