Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten for politiet

Vold mot politi og vekter, mann pågrepet etter innbrudd, mann urinerte på politibil, arrestert etter vold mot vekter og bortvist etter hendelse på kaien. Dette er blant overskriftene i nattens logg.

Av Egil M Solberg | 05.02.2023 06:31:27

Politilogg: Det har vært en natt med de vanlige hendelsene hva gjelder ordensforstyrrelser. Nattens politilogg omhandlet imidlertid ikke de mer alvorlige hendelsene.

Vold mot politi og vekter

En mann ble geleidet ut fra et utested i Strandgata i Haugesund etter å ha oppført seg dårlig og vært vanskelig ved 23.40-tiden lørdag kveld. Det endte med at politiet måtte bistå. Da utagerte mannen og gikk fullstendig fra konseptene. Mannen forsøkte å skalle politiet, sparket i cellevogn og var svært aggressiv. Han ble dermed innsatt i arresten og anmeldt for vold mot politiet og vold mot en vekter.

Mann pågrepet etter innbrudd

Ved 00.25-tiden kom det melding om et pågående innbrudd i et større bygg i Karmsundgata i Haugesund. En politipatrulje rykket ut til stedet og fikk starter med undersøkelser. En person ble etterhvert pågrepet og innsatt i arrest. Sak er opprettet.

Urinerte på politibil

En mann urinerte på en politibil i Strandgata i Haugesund ved 01.44-tiden natt til søndag. Dette endte med at mannen ble bortvist og anmeldt for urinering.

Arrestert etter vold mot vekter

Klokken 01.05 ble det meldt om en kranglete gjest på et utested i Strandgata i Haugesund. Politiet observerte da at en mann sparket til en vektere. Sak ble opprettet og mannen satt i arrest. Han blir også anmeldt for vold mot politiet, han sparket også mot en tjenestemann i det han skulle bli tatt kontroll på. Tjenestemann ble ikke skadet.

Sterkt beruset og utagerende

Klokken 02.14 ble en svært beruset mann innsatt i arrest etter å ha dyttet til en vakter på et utested ved Indre kai i Haugesund. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

Flere nyheter: