Menu
Arkivbilde: E. Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten for politiet

Redningsaksjon i Smedasundet, til sykehus etter brann i Sauda, tatt med narkotika på utested, til sykehus etter trafikkulykke, brann i container og en rekke ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 23.07.2022 07:13:34

Politilogg: Det har vært en kveld og natt med en rekke hendelser.

20.03: Nødetatene fikk inn melding om en trafikkulykke på fylkesvei 543 i Bjoavegen i Vindafjord. Mannskaper fra Ølen brannstasjon rykker ut. Det var snakk om en trafikkulykke mellom to biler. En person ble kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang.

20.06: En brann oppsto i en container på Hamrane i Tysvær. Mannskaper fra Aksdal brannstasjon rykker ut. Nødetatene ble sendt til Høgahaug etter meldinger om brannen i en container. Mannskapene fra brannvesenet fikk raskt kontroll.

01.15: En beruset mann i 30-årene la på svøm fra Indre Kai. Han var på vei over til Risøy. Han ble anmeldt og mannen ble bortvist fra sentrum.

01.55: En beruset mann i 40-årene plaget andre gjester på et utested på Indre kai i natt. Det endte med at han ble bortvist.

02.26: Vektere avslørte bruk av narkotika på et utested i Haugesund. Politiet ble varslet og mannen pågrepet. Politiet fant en mindre mengde narkotika på mannen som er i 20-årene. Mannen ble løslatt etter avhør.

02.40: En mann i 30-årene ble påtruffet mens han drakk alkohol på offentlig sted. Han fikk beskjed om å helle ut drikken, men valgte isteden å drikke den. Dermed ble også denne herren bortvist.

Flere nyheter: