Menu
FOTO: E. Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten

Høy musikk fra russen, Klaget på vektere, Høy musikk ved Førresfjorden og Aggressiv mann på Stord. Dette er overskriftene fra nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 09.05.2024 07:38:59

Politilogg: Det har vært en natt med en rekke hendelser, men ingen alvorlige forhold. Det kan vaktsjef Britt Jorunn Løvereide ved Haugesund politistasjon opplyser torsdag morgen.

Høy musikk fra russen

Russen har vært en gjenganger i natt. Like før midnatt ble det klaget på tre russebusser som spilte høy musikk ved Norheim bussterminal. En politipatrulje var på stedet og fikk ilagt pålegg om å dempe seg og kjøre fra stedet.

Bussene kjørte da til Skjersholmane på Stord der det senere kom ny klage på støy. Da var de samme tre bussene involvert, sammen med en russebuss fra Stord. Igjen fikk de pålegg om å dempe lydnivået.

Klaget på vektere

Politiet måtte bistå vektere ved et utested i Haugesund etter en ordensforstyrrelse ved 01.17-tiden i natt. En gjest var nektet servering og bedt om å forlate stedet. Det var han lite fornøyd med. Da politiet kom til stedet etter få minutter, hadde han forsvunnet fra stedet.

Høy musikk ved Førresfjorden

Naboer av en bolig ved Førresfjorden i Tysvær klaget på høy musikk ved 01.14-tiden i natt. En politipatrulje ble sendt til stedet og fikk gitt pålegg om å dempe seg. Det var en 32 år gammel mann som var ansvarlig. Pålegget ble fulgt.

Aggressiv mann på Stord

en 50 år gammel mann var aggressiv mot vektere ved et utested på Stord i 02.15-tiden i natt. Han var såpass beruset og vanskelig å forholde seg til, at det ble besluttet å frakte han til drukkenskapsarresten i Haugesund.

Flere nyheter: