Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten

Det har også i natt vært en rekke ordensforstyrrelser på Haugalandet. Det dreier seg både om slagsmål, ruskjøring, husbråk og spytting.

Av Egil M Solberg | 16.10.2022 07:20:34

Politilogg: Det har natt til søndag vært nok å henge fingrene i for politipatruljene, men det har ikke vært mer alvorlige hendelser i natt. Dette opplyser vaktsjef Birgitte Pedersen ved Haugesund politistasjon til Radio Haugaland søndag morgen.

22.56 kom det melding fra et utested i Haugesund sentrum hvor en person hadde vært ufin under et besøk på et utested. Vedkommende hadde forsøkt å ta kvelertak på en vekter. Det var snakk om en mann i 30-årene som ba ble bortvist.

23.27 måtte politiet bistå da en annen mann i 30-årene oppførte seg dårlig utendørs i Haugesund sentrum. Han ble også bortvist.

00.40 ved Sagbakken i Tysvær ble en ung jente angivelig slått. Politiet var på stedet og jenta kjørt til legevakten for behandling. Det er foreløpig uklare omstendigheter.

01.14 ble det meldt om en hissig og vanskelig mann i Haugesund sentrum. Han konfronterte også politipatruljen som kom til stedet og skal ha spyttet rundt seg. Han ble dermed innsatt i drukkenskapsarresten og anmeldt.

01.25 Det ble klaget på en bil med spinning, rusing og tuting i Haugesund sentrum. Det ble gitt pålegg om å holde ro. Tre personer befant seg da på stedet, men ingen av dem innrømmet å ha kjørt bilen. Klokken 03.07 ble samme bil stanset i sentrum og sjåføren mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Han var en av de tre som tidligere var påtruffet etter klager på støy. Nok en gang er det snakk om unge gutter i 20 års alderen.

02.16 Det ble meldt om støy fra en privatadresse på Torvastad. Melder kunne opplyse at dette skjedd ofte i helgene. En mann i 20-årene bor på stedet og fikk pålegg om å dempe seg.

02.24 ble det meldt om et slagsmål på Indre kai i Haugesund. Den aktive part er en mann i 20-årene. Vedkommende skal ha slått til en mann i 30-årene. Førstnevnte ble bortvist.

02.51 var det en mann i slutten av 20-årene som ble bortvist igjen. Nok en gang fra sentrum av Haugesund og for dårlig oppførsel.

Flere nyheter: