Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten

Til lege etter slagsmål, over 100 på privatfest, sovnet på busstopp, funnet overstadig på Bakarøy, slagsmål på kebabrestaurant og bilbrann på Stord. Dette er noen av sakene fra nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 23.01.2022 06:41:15

Politiloggen: To menn satt i drukkenskapsarresten ved Haugesund politistasjon søndag morgen.

Til legevakten etter slagsmål

En person ble sendt til legevakten etter et slagsmål på en privat adresse i Haugesund sent lørdag ettermiddag. Det er snakk om to menn i alderen 28- og 49 år. Den eldste mannen hadde fått et kutt i ansiktet og ble kjørt til legevakten for behandling. De involverte ønsket ikke å anmelde forholdet, men politiet oppretter likevel sak på kroppsskade.

Sovnet på busstopp

En sterkt beruset mann sovnet på et busstopp i Karmsundgata i Haugesund ved 21.45-tiden lørdag kveld. Politipatruljen som fant mannen, fikk han med seg innom legevakten for en helsesjekk. Deretter ble han overnattingsgjest i drukkenskapsarresten.

Avsluttet fest med over 100 ungdommer

Ved 22-tiden fredag kveld ble det klaget på en høylytt fest på Torvastad. Ved politiets ankomst viste det seg å være smalet mer enn hundre unge og berusede mennesker. Situasjonen var såpass uoversiktlig at politiet valgte å avslutte festen.

Funnet overstadig på Bakarøy

Ved halv tolv-tiden fikk politiet melding om mann i 60-årene på Bakarøy som var overstadig beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv. En politipatrulje rykket ut for å bistå mannen. Han ble sendt hjemover i taxi.

Slagsmål på kebabrestaurant

Politiet ble sendt til en kebabrestaurant i sentrum av Haugesund like over midnatt. Ansatte kunne da melde om at det hadde vært en voldsepisode på toalettet. Flere patruljer var i området og var raskt på stedet. En mann i 20 års-alderen var den aktive part. Han hadde gått løs på en jevnaldrende mann. Fornærmede hadde fått et kutt i leppa. Etter at vitner hadde forklart seg på stedet, ble den utagerende mannen tatt med i arresten.

Bilbrann på Stord

Det ble meldt om bilbrann i Dåfjordvegen nord for Sagvåg på Stord ved 02-tiden i natt. Det er ikke meldt om personskade. Da politiet kom til stedet ved 02.07-tiden kom det fortsatt røyk fra bilen, men det var ingen åpne flammer og brannvesenet hadde kontroll.

Flere nyheter: