Jon-Hermann Hegg endte rett utenfor pallen i verdenscupen i München. Her under EM nylig. Foto: Norges Sportsskytterforbund / handout / NTB

Skyting: Hegg utenfor pallen i verdenscupen

Jon-Hermann Hegg endte på fjerdeplass i finalen på 10 meter luftrifle i verdenscupen i skyting i München mandag.

Av NTB | 03.06.2024 11:43:04

Sport: Den ferske europamesteren på 50 meter match endte opp med 207 poeng og røk ut før siste runde. Sheng Lihao fra Kina vant med 254,5 poeng, som er verdensrekord.

Verdenscuprunden i München er prestisjetung med den ypperste eliten på plass. Det er også siste sjanse til å få rankingpoeng inn mot OL i Paris.

– Her var det mye bra, og jeg gjør en god jobb lenge. Jeg kjenner spenningen på slutten, og fingeren vibrerer, men artig å være i posisjon til pallen så lenge, sier Hegg i en uttalelse.

Jeanette Hegg Duestad ble nummer åtte og endte sist i kvinnefinalen. Der ble det også kinesisk seier til Huang Yuting.