Menu
Christian Horner er angivelig på vei til Bahrain. Foto: Darko Bandic / AP / NTB

Sky Sports: Red Bull-sjef Horner kjenner ikke utfallet av intern etterforskning

Red Bulls teamsjef Christian Horner skal være på vei til Formel 1-åpningen i Bahrain. Han vet angivelig ikke hva de interne undersøkelsene mot ham vil ende med.

Av NTB | 28.02.2024 11:18:02

Sport: Det er Sky Sports som hevder å vite at Horner ikke har fått noen informasjon om hvordan Red Bull-sjefene ser på og konkluderer rundt anklagene som er rettet mot ham.

Det er ventet at Horner lander i Bahrain senere onsdag. Formel 1-sesongen innledes med trening torsdag.

Horner har den siste tiden vært under etterforskning internt i Red Bull-systemet. Bakgrunnen er anklager om upassende oppførsel mot en kvinnelig ansatt.

Tidligere denne måneden skal han ha deltatt i en åtte timer lang høring på et hemmelig sted i London. Red Bull-toppen har hele tiden avvist anklagene.

– Etter nylig å ha blitt gjort oppmerksom på visse anklager, har selskapet startet en uavhengig etterforskning, opplyste Red Bull da Horner-saken ble kjent for offentligheten.

– Denne prosessen, som allerede er i gang, utføres av en ekstern advokat. Selskapet ser svært alvorlig på disse forholdene, og etterforskningen vil bli avsluttet så snart det er praktisk mulig, het det videre.

Under Red Bulls offentliggjøring av årets bil for en tid tilbake var Horner klar på at han kom til å være ringside under sesongåpningen i Bahrain.

50-åringen har vært Red Bulls teamsjef siden 2005. Privat er han gift med tidligere Spice Girls-medlem Geri Halliwell.

Formel 1-sesongen starter kommende helg. Anført av suverene Max Verstappen har Red Bull dominert sirkuset de siste sesongene. I fjor gikk teamet til topps i 21 av 22 Grand Prix-løp.

(©NTB)

Flere nyheter: