Menu
To savnede tenåringsjenter antas å være blant sju lik som ble funnet på eiendommen til en dømt seksualforbryter i Oklahoma mandag. Politiet venter på en endelig obduksjon, men sier det ikke lenger pågår en leteaksjon. Foto: Oklahoma Highway Patrol / AP / NTB

Sju lik funnet på eiendom til seksualforbryter i USA

Sju lik ble funnet på eiendommen til en dømt seksualforbryter i Oklahoma mandag. Blant de døde er sannsynligvis to savnede tenåringer.

Av NTB | 02.05.2023 19:34:10

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet mener to av likene tilhører to savnede tenåringsjenter, en 14-åring og en 16-åring. De skal sist ha blitt sett i helgen på reisefot sammen med den 39 år gamle mannen, som tidligere er dømt for seksualforbrytelser.

Jentene ble funnet på eiendommen hans i nærheten av byen Henryetta, sammen med likene til det politiet mener er mannen selv og familien hans – en kvinne på 35 år og hennes tre tenåringsbarn på 17, 15 og 13 år.

Ifølge den avdøde kvinnens mor var 17-åringen en god venninne av de to savnede jentene.

– Våre tanker går til familie, venner og medelever og alle andre. Dette er en tragedie, sier sheriff Eddy Rice i Okmulgee fylke i Oklahoma.

Rice understreker at likene må obduseres før politiet med sikkerhet kan fastslå deres identitet, men han bekrefter at det ikke lenger pågår en leteaksjon etter de to savnede tenåringsjentene.

– Vi leter ikke lenger sier han.

Det var delstatens etterforskningsbyrå OSBI som meldte om funnet av de sju likene mandag.

(©NTB)

Flere nyheter: