Menu
Japhet Sery Larsen jubler etter en Brann-scoring mot Lillestrøm høsten 2021. Foto: Lise Åserud / NTB

Sery Larsen tilbake i Brann

Japhet Sery Larsen (22) gjør Brann-comeback et snaut år etter at han ble solgt til Bodø/Glimt. Dansken har skrevet under en kontrakt som varer ut 2026.

Av NTB | 25.01.2023 16:45:04

Sport: Bergensklubben bekreftet overgangen onsdag.

– Det føles som å komme hjem, og det var ingen tvil om at jeg ville tilbake hit da jeg hørte at Brann var interessert. Det er deilig å være på plass, og det kjennes bra, sier Sery Larsen i en uttalelse.

Midtstopperen sluttet seg til Brann sommeren 2021 og fikk ni kamper i lagets nedrykkssesong i Eliteserien. Han ble på kort tid populær blant fansen, men i februar i fjor gikk veien videre til Bodø/Glimt.

Der fikk han 20 kamper før returen tilbake til Vestlandet.

– Jeg er en bedre spiller nå enn da jeg dro fra Brann. Jeg har vokst mye, spilt kamper i Europa og hatt en god treningshverdag, sier Sery Larsen.

(©NTB)