Menu
Holger Rune gir til veldedighet. Foto: Eduardo Verdugo / AP / NTB

Serveess-bonanza kan koste Holger Rune dyrt – gir bort penger til veldedighet

Den danske tennisstjernen Holger Rune har bestemt seg for å donere 2500 danske kroner til veldedighet for hvert serveess han slår i Indian Wells-turneringen.

Av NTB | 04.03.2024 17:17:38

Sport: Det er organisasjonen Børns Vilkår i hjemlandet som kan glede seg over pengestøtte i tiden som kommer.

Rune opplyser at han kommer til å støtte arbeidet organisasjonen gjør med minimum 50.000 kroner. Donasjonen kommer i sammenheng med en landsomfattende innsamlingsaksjon i Danmark.

– Under årets Indian Wells-turnering skal jeg ikke bare serve for seier, men også for en sak som betyr mye for meg, skriver Holger Rune på X.

– Fra i dag og frem til 17. mars er det ekstra fokus på barns forhold i Danmark. Selv donerer jeg 2.500 kroner for hvert serveess jeg slår under Indian Wells-turneringen som starter om kort tid – minimum 50.000 kroner. Alle barn har rett til en trygg barndom, fortsetter tennisstjernen.

I fjor kom Rune til tredje runde i Indian Wells, som regnes som en av de absolutt største turneringene i sirkuset ved siden av Grand Slam-turneringene.

Den 20 år gamle dansken er seedet som nummer sju i turneringen i år. Han skal derfor først i aksjon i andre runde, som spilles fredag ​​og lørdag.

Indian Wells-turneringen spilles frem til 17. mars, samme dag Børns Vilkår-aksjonen holdes i Danmark.

(©NTB)

Flere nyheter: