Vålerenga har fortsatt ikke tapt i Toppserien denne sesongen. Lørdag ble det 3-0-seier over Åsane. Foto: Javad Parsa / NTB

Serieleder Vålerenga senket Åsane – Stabæk herjet med Lyn

Vålerenga vant 3-0 på bortebane mot Åsane og troner øverst på tabellen i Toppserien. Tittelforsvareren har ennå ikke avgitt poeng denne sesongen.

Av NTB | 04.05.2024 16:04:03

Sport: Ylinn Tennebø sendte Oslo-laget i føringen allerede etter to minutter. Karina Sævik hadde målgivende på fulltrefferen og doblet selv ledelsen fra straffemerket ti minutter før pause.

Olaug Tvedten sørget for 3-0-ledelse et kvarter etter hvilen. VIF står med full pott etter seks serierunder, og ligger tre poeng foran Rosenborg. Trønderklubben har heller ikke avgitt poeng, men har spilt én kamp mindre. Søndag venter Brann på bortebane for Rosenborg.

Stabæk lekte seg mot Lyn og vant hele 7-1 på Kringsjå. Bærumslaget ledet 1-0 til pause, men scoret ytterligere seks mål etter hvilen.

Arna-Bjørnar ligger helt nederst med ett fattig poeng, og måtte tåle et nytt tap mot Røa lørdag. Oline Fuglem sendte Røa i føringen etter elleve minutter. Julie Klæboe la på med to scoringer etter hvilen, før Ragne Svastuen fastsatte resultatet til 4-0 i sluttminuttene. Oslo-laget innehar 4.-plassen på tabellen.

I lørdagens siste kamp vant LSK Kvinner 2-1 over nyopprykkede Kolbotn. Miljana Ivanovic scoret både 1-0 og 2-1 og sikret klubbens fjerde seier så langt i år.

Med tolv poeng er gultrøyene oppe på tredjeplass i Toppserien med bedre målforskjell enn Røa. Kolbotn står på sin side med tre og er tredje sist.