Vilde Bøe Risa og hennes Manchester United slo Brighton med Elisabeth Terland med 4-0 i kvinnenes superliga lørdag. Foto: Rodrigo Freitas / NTB

Serieleder United vant borte mot Brighton

Manchester United fortsetter på serietopp også etter helgens runde etter 4-0 over Brighton i kvinnenes superliga i fotball.

Av NTB | 01.04.2023 14:34:05

Sport: United leder med tre poeng ned til byrival Manchester City, men sistnevnte har en kamp til gode. United har imidlertid mye bedre målforskjell. Arsenal og Chelsea er også med i tetkampen i superligaen.

Brighton ligger nest sist med sine ni poeng, men sørkystklubben har en kamp mindre spilt enn mange av lagene rundt.

Vilde Bø Risa spilte fra start for United, men ble byttet ut etter en snau times spill. Elisabeth Terland startet på benken for Brighton og kom inn og fikk med seg de siste snaue halvtimen av kampen.

Leah Galton ga gjestene 1-0 på en heading etter en corner etter tolv minutter. Galton la deretter på til 2-0 da hun rundet målvakten og scoret fra skrått hold etter 66 minutter.

To kjappe mål fra Rachels Williams og Lucia Garcia mot slutten av kampen ble til en solid 4-0-seier.