Ola Brynhildsen scoret i debuten sin for Midtjylland. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Sent mål spolerte Brynhildsens drømmedebut for Midtjylland

Tidligere Molde-spiller Ola Brynhildsen fikk en pangåpning etter overgangen til Midtjylland. Nordmannen brukte bare 24 minutter på å score i debuten søndag.

Av NTB | 03.09.2023 22:24:34

Sport: 24-åringen sendte Midtjylland i ledelsen mot AGF Aarhus. Scoringen så lenge ut til å bli kampens eneste, men etter 82 minutters spill satte Tobias Bech inn 1-1.

Dermed ble det kun ett poeng for Brynhildsen i debuten.

Nordmannen ble klar for den danske storklubben sist fredag. Det var den siste dagen av overgangsmarkedet i Danmark.

24-åringen var en bærebjelke for Molde over flere sesonger. Angrepsspilleren forlot blåtrøyene etter å ha scoret sju mål og levert to målgivende pasninger i Eliteserien denne sesongen.